Львів'ян просять здати кров для постраждалої від вибуху дівчини

12578 0
Дільничному інспектору Шевченківського РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області Андрухів Надії, яка сьогодні отримала важкі поранення внаслідок вибуху біля опорного пункту, необхідна велика кількість крові. Група крові не має значення, оскільки її обміняють на необхідну. Про це повідомляють активісти у групі Варта-1.

Зараз Надія у край важкому стані, стоїть питання між життям та смертю. Львів'ян просять прийти 15 липня з 09:00 до 12:00 год. в центр переливання крові, що знаходиться на першому поверсі ЛШМД по вул. Миколайчука, 8 та здати кров. При собі необхідно мати паспорт, а також необхідно вказати, що кров здається для ДІМ Шевченківського РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області Андрухів Надії Михайлівної.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів посилює безпеку. Куди дзвонити при потребі

Нагадаємо, сьогодні, 14 липня, у Львові пролунали вибухи – у місті спрацювали дві розтяжки з гранатами у дільничних відділках міліції на вулиці Плуговій та Липи. Постраждало двоє працівників міліції. У зв’язку з цим до мешканців міста звернувся начальник ГУМВС України у Львівській області Дмитро Загарія із закликом не панікувати та співпрацювати із правоохоронцями, щоб зробити вулиці рідного міста безпечними.

Віж нині Львів також патрулюватимуть громадські активісти, в місті виставлять офіційні блокпости.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!