Львів'ян просять здати кров для трьох онкохворих хлопців. Як допомогти

5457 0
Здати кров можна з понеділка у Львівському обласному центрі служби крові.
ілюстративне фото: Згурівська правда

ілюстративне фото: Згурівська правда

Троє онкохворих хлопців потребують термінового переливання крові. Про це йдеться на сайті Львівського обласного центру служби крові та у спільноті Варта1.

Зокрема, переливання потребує 18-річний Владислав Антонов, що має гострий лімфобластний лейкоз – гостру форму лейкемії, онкологічне захворювання крові. Діагноз хлопцю поставили лише 3 січня. Він проходить курс лікування і зараз потребує допомоги донорів. Потрібні донори з будь-якою групою крові для здачі цільної крові (талончики залишати в експедиції). Також потрібні донори-чоловіки (18-45 років) з 3+ групою крові для здачі тромбоцитів. Владислав зараз перебуває в гематологічному відділенні 5-ї клінічної лікарні.

Читайте також: Як стати донором крові. 10 порад

Також допомоги потребує 17-річний Олег Лакоцький, що страждає від лейкемії. Підходять донори з 1+ та 1- групою крові. Хворобу в хлопця виявили випадково – після операції з видалення апендициту. Він вже пройшов три курси хіміотерапії і розпочинає четвертий. Владислав перебуває в гематологічному відділенні Чорнобильської лікарні.

Крім того, постійне переливання потрібне 6-річному Остапу Ланю, якому діагностували гостру лейкемію. Для донорства підходять чоловіки без шкідливих звичок 20-45 років з 1+ групою крові. Детальнішу інформацію можна дізнатися за телефонами: 093 225 09 03, 068 747 72 07.

Здати кров можна по буднях у Львівському обласному центрі служби крові, що на вул. Пекарській, 65, з 8:30 до 13:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!