Львів'ян просять зібрати кошти на трансплантацію кісткового мозку 10-річному хлопчику

2349 0
Терміново потрібні кошти на операцію для десятирічного Олега Казмірука.
Фото: Наталка Глаговська

Фото: Наталка Глаговська

Олег Казмірук із Червонограда, саме там батьки і звернулись за допомогою в лікарню. У лікарні запідозрили гепатит А, та аналізи його не підтвердили, після чого хлопця скерували у Львів, в інфекційну лікарню, а звідти – в гематологію ЗУСДМЦ.

У гематології центру хлопчику діагностували МДС (мієлодиспластичний синдром) – коли кістковий мозок не виробляє клітин крові, і потрібно постійно переливати кров від донорів. Олег пройшов гормонотерапію, яка не допомогла, а згодом і терапію тимоглобуліном. Однак, лікування не допомогло й Олег потребує трансплантації кісткового мозку від донора й оперування закордоном.

З трьох потрібних для операції мільйонів гривень вдалося зібрати один мільйон, а кошти потрібно зібрати до 15-го вересня.

Про необхідність термінової операції на своїй сторінці у Facebook повідомила керівниця благодійного фонду «Крила надії» Наталія Ліпська: «Олег – один із тих "зачарованих хлопчиків", на яких дуже важко збираються кошти. Ми кілька місяців пишемо про Олега в соцмережах знімали передачі на ТV, ставили кешбокси і вішали оголошення, але гроші не збираються. І мені складно зрозуміти чому. Може, тому, що він виглядає старшим, ніж він є насправді, а підліткам в нашій країні допомагають рідко. Може, тому, що він не лисий, як завжди онкодіти, і тому його фото не чіпають, а може через надмірно дорослого погляду. Але йому майже не допомагають, а час іде».

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк: 5168 7426 0673 8874 (Наталя Казмірук),
ПриватБанк: 5169 3305 1136 7333 (Ліпська Н.С. БФ «Крила надії» – карта фонду, лише для клієнтів ПриватБанку).

http://krylanadiyi.org.ua/info/rekvizyty – реквізити фонду,
призначення платежу – «добровільна пожертва для Казмирука Олега».

Контактний телефон: 0685183794, 0633710079


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!