Львів’ян просять зібрати продукти та засоби гігієни для пацієнтів Кульпарківської лікарні

956 0
Зараз понад 700 пацієнтів різної важкості лікуються у закладі.
фото Молодий буковинець

фото Молодий буковинець

Львів’ян просять долучитися до збору продуктів та засобів гігієни для пацієнтів Кульпарківської обласної клінічної психіатричної лікарні. Про це в себе на Фейсбуку повідомила голова опікунської ради медзакладу Ірина Плахтій. 

«Я вже вкотре звертаюся з проханням до людей, які розуміють, що таке людська безпомічність. Мова про пацієнтів Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні. Якщо ви можете поділитися частинкою врожаю, будь ласка, поділіться. Лікарні потрібно все», – пише вона.

Читайте також: У домі покинутих надій. Як доживають віку самотні львів'яни

Йдеться про картоплю, цибулю, моркву, бобові, усю городину на зиму, а також м’ясо та фрукти. Зараз понад 700 пацієнтів різної важкості лікуються у закладі. За словами Ірини Плахтій, дуже потрібні і засоби для гігієни, зокрема, туалетний папір, мило, пральні порошки та гелі, хімія для прибирання, господарські рукавиці.

Реквізити:

Отримувач: БО БФ «Із янголом на плечі»

ЄДРПОУ: 41411833

Номер рахунку UA533052990000026002021018500

АТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО: 305299

Призначення: Благодійний внесок, допомога Кульпаркову.

Картка Приватбанку: 5169 3305 2194 2125

(картка оформлена на директора Фонду як юридичну особу) лише для користувачів Приват24).
 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!