Політична реклама

Львів'ян штрафують за спалювання сміття

1661 0
У Львові проводять, так звані, «вечірні обстеження» території міста, з метою виявлення фактів спалювання та притягнення правопорушників до адміністративної відповідальності. Обстеження здійснюють у вечірні години та у вихідні дні.

Тому КП «Адміністративно-технічне управління» нагадує як мешканцям Львова про категоричну заборону спалювання різного роду відходів на території міста, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Працівники комунальної сфери систематично здійснюють загальні обстеження території міста, щоб виявити факти спалювання, або ж виявлення місць складання та зберігання відходів, які можуть бути першим кроком до вчинення такого правопорушення.

Спалювання відходів передбачає штрафні санкції у розмірі від 340 до 1360 грн. для громадян та від 850 до 1700 грн. для посадових осіб.

Нагадаємо, протягом пожежонебезпечного періоду 2013 року на адміністративних територіях міста Львова було зафіксовано 43 випадки горіння сухої трави або залишків сухої рослинності та 16 випадків пожеж на торфовищах.

«Організовано постійний контроль за спалюванням сухої рослинності. Торік складено 6 протоколів про адміністративне правопорушення, які скеровані до відповідних адмінкомісій. Щоквартально проводиться контроль за викидами транспортних засобів в атмосферне повітря», - зазначають у департаменті містобудування Львівської міської ради. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!