Львів’ян та гостей міста запрошують на урочисте відкриття центральної ялинки

4714 0
Новорічні та різдвяні святкування цьогоріч у Львові офіційно розпочнуться 18 грудня з відкриття центральної міської ялинки о 16:30 годині.
Фото: gazeta.lviv.ua

Фото: gazeta.lviv.ua

Як повідомляють у прес-службі міськради, до відкриття будуть залучені джазовий колектив «MEDICUS», діти із Дитячого центру сучасного мистецтва «Агов» при театрі Лесі Українки, гурт «Rocky Road».

Родзинкою цьогорічної ялинки стане оновлена святкова ілюмінація, яка компонується з вуличним освітленням. Іграшки використали минулорічні, у тому числі – виготовлені яворівськими майстрами, а також дерев’яні, виготовлені учнями мистецьких шкіл Львова.

Читайте також: За скільки львів’яни зможуть придбати ялинку до свят

Нагадаємо, головна ялинка міста прибула до Львова і була встановлена на площі перед Львівською оперою 12 грудня. Придбали ялинку в Дрогобицькому районі, неподалік від Східниці. Її висота – близько 20 м. Вартість самого дерева становить 4,5 тис. грн., а разом із транспортуванням, монтажем, облаштуванням ілюмінації, прикрашанням та охороною – близько 116 тис грн.

Читайте також: Новий рік та Різдво у Львові. Програма святкових заходів

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!