Львів’ян та мешканців області закликають зменшувати опалення в теплі дні

2048 0
Львівська ОДА рекомендувала усім місцевим громадам вдень зменшувати опалення. Про це повідомила заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак.
Фото: lvivpost.net

Фото: lvivpost.net

Зважаючи на значне підвищення температури повітря, Львівська обласна державна адміністрація рекомендувала усім територіям та громадам вжити заходи щодо забезпечення економного використання природного газу.

Читайте також: Як економити в опалювальний сезон: 3 прості поради

«Цього року ми підійшли до початку опалювального сезону дуже демократично, – зазначила Ірина Гримак. – Адже ми дали можливість територіям та громадам самостійно вирішувати, коли їм починати опалювальний сезон та як регулювати температурний режим. Проте ніхто із нас не знімав контролюючих функцій. Відтак розуміючи, що сьогодні температура повітря є високою як для цієї пори року і зберігатиметься такою упродовж двох тижнів, ЛОДА рекомендувала усім районам Львівщини мінімізувати подачу тепла до житлових будинків та закладів соціальної сфери».

Читайте також: Як економити тепло вдома вже сьогодні. Інфографіка

За словами Ірини Гримак, облдержадміністрація звернулася до громад та територій із такою пропозицією задля економії природного газу й бюджетних коштів та задля максимального зменшення фінансового навантаження та зниження комунальних витрат мешканців краю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!