Львів’ян терміново закликають приносити їжу для діток-біженців

2766 0
Їжу можна приносити на вул. Гнатюка, 11 у Львові, де розміщений Перший театр.

Львів’ян закликають терміново приносити їжу для діток-біженців, яких змушені були переселитися через вторгнення Росії до України. Про це повідомила організаторка подій  Івона Лобан у себе на Фейсбуку.

Одяг для діток, за її словами, є. Їх там близько 40. Потрібна лише їжа, яку можна приносити на вул. Гнатюка, 11 у Львові, де розміщений Перший театр. 

Читайте також: На Львіщину прибуло понад 30 тисяч переселенців та майже 100 тисяч виїхали до Польщі

Нагадаємо, що у школу-інтернат «Мрія», що вул. Лисенка, 53 у Львові, привезли 85 дітей-сиріт з Донецької області. Їм потрібна допомога з одягом, продуктами, ліками. Діти – круглі сироти, яких привезли з м. Миколаївка на Донеччині. Зараз їм терміново потрібні ліки «Аміназин» та медикаменти першої необхідності, а також засоби гігієни, підгузки S, M, одяг для дітей віком 7-15 років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!