Львів’ян просять тимчасово не паркуватися у центрі міста: деталі

2407 0
Сьогодні, 17 червня, львів’ян просять не паркуватися на декількох вулицях у центрі міста впродовж сьогоднішнього дня. Про це Tvoemisto.tv повідомила Катерина Рибій, відповідальна за прес-сектор Патрульної поліції Львова.
Фото: lypneva.com

Фото: lypneva.com

Зокрема, містян просять не залишати власне авто на вул. Коперника на ділянці, від вул. Грабовського, а також на перехрестях з вул. Словацького та з вул. Банківською.

Також обмежують паркування на вул. Винниченка, 32.

«Обмеження паркування пов’язано із прибуттям до Львова кардинала П’єтро Пароліна Державного Секретаря Ватикану», - пояснює Катерина Рибій.

Також за словами Катерини Рибій, завтра у місті не будуть ситуативно перекривати рух, а також обмежувати рух автівок будь-якими вулицями

Нагадаємо, що за участю кардинала у суботу, 18 червня, відбудеться Літургія в Латинській катедрі Львова (пл. Катедральна, 1), а у неділю – богослужіння у Соборі Св. Юра (пл. св. Юра, 5).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!