Львів’ян вчитимуть міксувати електронну музику

2765 0
22 червня, у неділю, в межах Майстерні міста пройде захід «Музичне обличчя Львова». Тут слухатимуть звуки міста та пісні про Львів, а всі охочі зможуть навчитися міксувати електронну музику та написати свою композицію про рідне місто.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

Про це Tvoemisto.tv розповів співорганізатор заходу та учасник проекту «Хатнєграння» Мирослав Трофимук (проект "Пуп землі").

З його слів, майстер-клас проводитиме троє осіб – львівських музикантів, які навчатимуть людей грати на електроінструментах, працювати з програмами для створення звуку. Це відбуватиметься в Майстерні міста (площа перед памятником Франку) з 18:00 до 20:00. Наступна частина буде більш креативною. Люди отримають листки з різноманітними піснями про Львів, зможуть незвично заміксувати якусь із них чи створити свою пісню про місто. Це відбуватиметься з 20:00 до 22:00.

«Наша мета – зацікавити людей електронною музикою. Показати, що це – не синонім до танцювальної музики. Також важливо, що це буде своєрідним промо Львова та музики про Львів», – сказав Мирослав Трофимук.

Крім того, ініціатори заходу роздаватимуть диски з музикою про Львів. «До реалізації цього проекту долучилось Німецьке бюро міжнародного співробітництва GIZ. Ми видали 758 дисків з нашою музикою, а саме стільки років зараз Львову. Це – музика зі звуками міста: ранок у Львові, рух таксі, звуки вокзалу, аеропорту, нічного життя... Кожен диск оформлений фотографіями міста, які надали львів'яни. Фактично, всі вони різні», – сказав Мирослав Трофимук.

Де: Львів, вул. Університетська, площа перед пам'ятником Франку. Майстерня міста.

Коли: неділя, 22 чеврня, з 18:00 до 22:00.

Нагадаємо, у Львові впродовж червня триває Майстерня міста – унікальний проект, присвячений урбаністиці, розвитку та оновленню Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!