Львів’ян вчитимуть українських та філіппінських бойових мистецтв

2303 0
Львів’ян навчатимуть прийомам вчитимуть українських та філіппінських бойових мистецтв для самозахисту.

В Інформаційно-практичному центрі безпеки міста, що на площі Ринок, тривають уроки самозахисту. Кращі тренери спортивних організацій міста проводять безкоштовні уроки з бойових мистецтв з елементами самооборони для усіх охочих, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Графік проведення занять на цей тиждень:

·                      1 жовтня о 18:30 пробний урок проведуть тренери Львівського міського клубу філіппінських бойових мистецтв;

·                      3 жовтня 2014 року о 18:30 пробний урок проведуть тренери Львівської обласної федерації хортингу.

Записатись на уроки самозахисту можна у Інформаційно-практичному центрі безпеки міста. Запрошуємо усіх охочих відвідати навчання.

Філіпінські бойові системи – це бойове мистецтво, універсальна і широко розгалужена бойова дисципліна, що включає не лише власне методи роботи з будь-якою зброєю та підручними предметами, а також і надзвичайно ефективні прикладні методи рукопашного бою. Основними особливостями напрямку є: швидкість, безперервний потік, швидка нейтралізація противника, а також дуже цікавий тренувальний процес.

Хортинг – повноконтактний комплексний вид бойового мистецтва, народжений в Україні. Він базується на принципах спортивної підготовки як багаторічний, цілорічний, спеціально організований навчально-тренувальний процес всебічного розвитку, навчання та морально-етичного виховання спортсменів; навіть його назва має історичну основу пов'язану із козацтвом, а саме з Хортицею.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!