Політична реклама

Львів'ян, які постраждали на Майдані, просять звернутися до лікарів

1436 0
У зв’язку з умовами, в яких працюють медичні заклади міста останні три місяці, статистичні дані про травмованих є неточними.

Тому, управління охорони здоров’я Львівської міської ради звертається до громадян України, які були травмовані під час подій у Києві та отримували допомогу у медичних закладах Львова: зверніться у найкоротші терміни до лікарів, які вас лікували.

Про Твоє місто повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Необхідно надати об’єктивні дані про особу. Це потрібно для того, щоб уточнити і коригувати інформацію у медичній документації. Точна інформація в медичній документації з часом допоможе в подальшому лікуванні та реабілітації від отриманих травм. Про це під час брифінгу повідомив начальник управління охорони здоров’я міста Володимир Зуб.

«138 осіб ми офіційно зареєстрували, але насправді їх було більше. І сьогодні я звертаюсь до усіх мешканців України, не лише до мешканців Львова, - тих, хто був у нас на лікуванні, хто до нас звертався і вже виписаний. Будь ласка, повторно зверніться до свого лікаря, щоб ми могли внести об'єктивні дані з приводу травм та пошкоджень, щоб медична документація відображала дійсний стан справ.

Адже тоді пацієнти не завжди вказували, що були травмовані, побиті чи поранені на Майдані в період протестних акцій.  Вони зазначали, що впали зі сходів, що їх побили невідомі. Зараз, коли ситуація стабілізувалась, є нагальна потреба, щоб усі вони звернулись до свого лікаря і щоб уся інформація про людину та обставини отримання травми була приведена у відповідність. Вона може знадобитись цій людині у майбутньому. Сподіваємось, що буде суд над тими людьми, які допустили таке масове побиття. І тоді всі ці дані можуть стати доказовою базою для цього», - сказав начальник управління охорони здоров’я міста Володимир Зуб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!