Львів'ян, які отримують субсидії, закликають повідомляти про зміни в доходах

5600 0
Мешканців просять не приховувати інформацію при зверненні за субсидією та вчасно повідомляти про зміни.
фото: Ahrfn.com

фото: Ahrfn.com

Управління соціального захисту Львівської міської ради закликає мешканців подавати правдиву інформацію при зверненні за отриманням субсидії, а також вчасно повідомляти про зміни у складі сім’ї, в доходах тощо. Адже це допоможе уникнути в майбутньому повернення нарахованої їм субсидії та судових процесів.

"Потрібно декларувати ті речі, які впливають на призначення субсидії, не лукавити, не приховувати, бо все одно приховане з часом виявиться, і сім’ї доведеться повертати незаконно отриману субсидію. І якщо цю заборгованість впродовж 2 місяців не погасити, то сім’я втрачає право на субсидію, і все одно цю незаконно отриману субсидію доведеться повернути. Тому дуже важливо впродовж 30 днів, повідомляти відділ соціального захисту про зміни. Адже за останньою звітністю ми маємо, як виявилося, що майже 23 тисячі сімей подавали недостовірну інформацію", — розповіла Леся Дронь, заступниця начальника управління, начальниця відділу пільг, соціальних допомог та компенсаційних виплат управління соціального захисту Львівської міської ради.
 
 
Зазначимо, незаконно отриману субсидію мешканець може повернути одразу добровільно, або розтермінувати її повернення. Якщо ж людина відмовляється добровільно повертати неправомірно отриману субсидію, тоді це відбувається в судовому порядку через виконавчу службу. Для детальнішої інформації щодо призначення субсидії, слід звертатись до районних відділів соціального захисту управління соціального захисту Львівської міської ради.
 
Контакти відділів соціального захисту районів м. Львова:
 
— Галицький відділ: тел.: 261−44−50
— Личаківський відділ: тел.: 235−71−62
— Залізничний відділ: тел.: 295−82−28
— Франківський відділ: тел.: 237−50−81
— Шевченківський відділ: тел.: 252−28−40
— Сихівський відділ: тел.: 254−64−80
 
Прийом у «Єдиних приймальнях» районних відділів соціального захисту: понеділок — з 13 до 19 год.; вівторок-четвер — з 08 до 19 год. Записатись на прийом в «Єдину приймальню» в режимі он-лайн та дізнатись більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний»: http://social.lviv.ua/

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!