Львів’ян закликали робити селфі з книгами для популяризації читання

3231 0
Форум видавців у Львові пропонує в’зяти участь у акції Book&Face – зробити селфі (автопортрет) з улюбленою книжкою чи з тою, яку читаєте зараз. «Давайте робити селфі з книжкою і ділитись добрими текстами з іншими!» – закликає Форум видавців.
Фото: flickr.com

Фото: flickr.com

«Просимо також поділитися цитатою з книги чи історією, як вона потрапила до вас. Надсилайте фото і цитати на адресу [email protected] з темою листа Book&Face, а також посилання зі своїх сторінок у соцмережах. Всі фотографії будуть опубліковані в альбомі акції на нашій сторінці Facebook та на сайті», – пише Форум видавців.

Як інформувало tvoemisto.tv, Форум видавців у Львові оголосив конкурс на твір про те, що допомагає пержитит складні часи: «Пропонуємо трохи відірватися від безперервного перечитування френдстрічки у пошуках жахливих новин і розбавити щоденний потік негативної інформації теплими розповідями про тих, хто допомагає нам переживати ці тривожні часи». Розповіді можна надіслати до 23:59 1 серпня на скриньку [email protected].


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!