Львів'ян закликають 1 вересня витратити гроші на благодійність або книги

1482 0
Кошти радять витратити на благодійність, зокрема, для лікування Вікторії зі СМА.
Фото: 032.ua

Фото: 032.ua

Третій рік поспіль Благодійний фонд «Із янголом на плечі» організовує благодійну акцію «Квіти зів’януть, а життя розквітне!», у межах якої пропонують батькам школярів та дошкільнят утриматись від придбання квітів педагогам до Дня знань, а кошти передати хворим діткам. 

Як повідомили у благодійному фонді «Із янголом на плечі», цього року акцію присвятять маленькій львів’янці Вікторії Полюзі, в якої виявили важку генетичну хворобу – спінальну м’язову атрофію (СМА). Уже близько сотні навчальних закладів Львівської області доєдналися до ініціативи.

Читайте також: У Львові шукають мільйон добродіїв, які скерують по 65 грн на порятунок Вікторії зі СМА

Реквізити для надання допомоги:

одержувач: БФ «Із янголом на плечі»

номер рахунку:  UA173052990000026009001002960

АТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО: 325365, ЄДРПОУ 41411833

Призначення платежу: Благодійний внесок для Вікторії

Окрім цього, журналіст Вахтанг Кіпіані закликав українців, якщо вони хочуть зробити приємне вчителям чи викладачам, дарувати книги, а не квіти.

Читайте також: Життя ціною в укол. Дівчинка зі СМА у Львові потребує допомоги

«За один «день знань» українці витрачають на букети десятки мільйонів гривень. ККД купівлі книжок на ту саму суму – в сто разів більший, бо є і раціональний мотив: книжки не псуються десятиліттями (на моїх, приміром, є припис – термін придатності необмежений), коли букети вже за день-два-три підуть на смітник», – йдеться в його повідомленні на Фейсбуку.

Нагадаємо, що в однорічної Вікторії діагностували СМА (спінальну м’язову атрофію), від якої поступово слабнуть всі м’язи, втрачається здатність сидіти, тримати голову, а з часом і самостійно дихати. Часу на порятунок обмаль, але смертельне захворювання може повністю вилікувати ін’єкція препарату Золгенсма.

Для лікування батькам необхідно зібрати 65 млн грн. Це вартість одного мільйона розкішних троянд. Щоб знайти/залучити необхідні кошти, батьки шукають мільйон благодійників, готових пожертвувати бодай 65 грн.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!