Львів’ян закликають до обговорення бюджету розвитку 2020

1479 0
Консультації з громадськістю триватимуть до 25 грудня.
Фото: akzent.zp.ua

Фото: akzent.zp.ua

Виконком Львівської міської ради затвердив розподіл коштів бюджету розвитку на 2020 рік. Тепер львів’ян просять долучитися до громадського обговорення.

Читайте також: Громадський бюджет Львова на 2020 рік становитиме 42 млн гривень

«Загальна сума видатків бюджету розвитку у 2020 році у буде 3 млрд 85 млн і до розподілу по об’єктах становитиме 1 млрд 873 млн. Якщо проаналізувати торішній бюджет розвитку, то це в загальній сумі 3 млрд 68 млн. Тобто бюджет розвитку, який ми виноситимемо на засідання сесії Львівської міської ради, перевищує той, що був у 2019 році», – зазначила директорка департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

Наступного року планують збільшити плани з продажу землі, та комунальної власності. Зеленому фонду передадуть 100 млн від районних адміністрацій, які и передбачили на благоустрій, і 50 млн, які передбачили на вивіз ТПВ.

Читайте також: Як міська рада Львова «перекидає» мільйони або Що не так із бюджетом міста

900 млн грн облігацій муніципальних запозичень передбачили на ремонт вулиць, 521 млн – як гарантія по кредитах у європейських банках, 290 млн грн пропонують виділити на гуманітарну галузь, 246 млн – місцеві внески, а це – ПДВ, електронний квиток і зобов’язання по лізингу, 210 млн грн передбачили на районні адміністрації. 

Читайте також: Львівщина отримала бюджет на 2020 рік. Як розподілять кошти

У всіх галузях робитимуть фокус на культуру, оскільки наступного року він у Львові проголосили Рік культури. Ці пропозиції винесуть на розгляд бюджетної комісії та депутатів ЛМР.

Консультації з громадськістю триватимуть до 25 грудня. Зауваження та пропозиції можна подавати через Центри надання адміністративних послуг або як електронне звернення.

Інфографіка ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!