Львів’ян закликають до участі у загальноміській толоці

2034 0
Цьогоріч, вже вчетверте поспіль, у рамках міської кампанії «З нами місто розквітає» у всіх районах стартує загальноміське прибирання. 3 28 березня ініціативна студентська та учнівська молодь спільно з активними львів'янами прибиратимуть від сміття сквери і впорядковуватимуть та озеленюватимуть Львів, – повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Фото: kokhano.livejournal.com

Фото: kokhano.livejournal.com

В рамках проекту буде проведено прибирання парків, зелених зон, дворів, скверів, очищення пам’ятників та інші акції щодо покращення благоустрою міста. Організатори заохочують очистити парки від побутового сміття та скляної і поліетиленової тари

«В рамках підготовки міста до Великодніх свят на території Львова проводитимуться не тільки заходи з поліпшення благоустрою парків, скверів, прибудинкових територій, а й забезпечення збереження та збільшення зелених насаджень. Цього року також планується відновити рядові посадки на таких вулицях: Антоновича, Героїв УПА, Любінська, Петлюри, Ливарна, Хмельницького та інших», – повідомив начальник управління екології та благоустрою Андрій Галушка.

Тих, хто має бажання долучитись до акції, запрошують зголошуватись в управління екології та благоустрою чи в управління внутрішньої політики Львівської міської ради, або ж у районні адміністрації міста.

Більш детальна інформація про загальноміське прибирання на сайті: http://city-blooms.com.ua/

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!