Політична реклама

Львів'ян закликають доглядати за зубами дітей

1123 0
У кожної львівської дитини в середньому до п'яти хворих зубів. Це один з найвищих показників в Україні. Лікарі б'ють на сполох. Через погану воду і грунти – львів'яни втрачають свої зуби. При чому з кожним роком все швидше. Говорить доктор медичних наук Ніна Смоляр

" Якщо раніше у 6-річної дитини не було карієсу, то сьогодні 40-50% дітей мають уражені зуби цією хворобою. А до 12-років 99% дітей мають проблеми через це", повідомляє Львівсьа хвиля.

Ще одна причина поганих зубів - неналежний догляд. Батьки не привчають маленьких дітей чистити зуби змалечку. Як привчити малечу до зубної щітки і як правильно доглядати за зубами обіцюять розказати на безкоштовній лекції, яка відбудеться в рамках «Тижня здорових зубів» в Львівській міській раді. Захід анонсують на вісімнадцяту годину в п'ятницю.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!