Львів’ян закликають долучатись до реконструкції Парку культури

1909 0
Наразі у Львові триває робота над оновленням одного з найулюбленіших парків львів’ян. У суботу та неділю, 30-31 травня, архітектори, дизайнери, дендрологи, інші спеціалісти та активні мешканці зберуться для спільної розробки проекту розвитку Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького.
фото: facebook.com/ParkKulturyLviv

фото: facebook.com/ParkKulturyLviv

«Парк поступово оновлюється кожного дня. Але необхідно мати чітке бачення, яким він повинен бути через 10-15 років. Для цього залучаємо спеціалістів та мешканців, які складуть конкретний план ревіталізації парку», - зазначив директор парку, Олександр Молодий.

Наступним етапом після громадських обговорень розвитку парку, які відбулися в кінці березня, стане дводенний воркшоп за участі спеціалістів різних галузей. В результаті буде розроблене технічне завдання для другого, вже міжнародного воркшопу, який відбудеться в середині липня. На нього приїдуть спеціалісти з Німеччини, Польщі та Білорусії. Кінцевим продуктом групових робіт буде розроблений проект розвитку Парку культури, який після затвердження міською радою та профільним міністерством почнуть втілювати.

Читайте також: У Львові відкривається театр просто неба

«Хороша реконструкція парку починається з правильно поставленого завдання на проектування. В нашому випадку до формування завдання активно долучаться мешканці міста та креативні представники різних галузей. Два дні ми спільно визначатимемо переваги, проблеми, загрози та можливості розвитку парку», - розповіла начальник управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури Департаменту розвитку Львівської міської ради Олександра Сладкова.

Для участі у заході необхідно зареєструватися. Тих, хто має бачення розвитку парку, але не зможе відвідати подію просять заповнити коротку анкету.

Деталі на сайті парку та  фейусбуку.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!