Львів'ян закликають долучиться завтра до Всесвітнього дня прибирання

726 0
На Львівщині акція почнеться о 10.00 год.
Фото: Сheline.com.ua

Фото: Сheline.com.ua

Завтра, 18 вересня, відбудеться Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».

Понад 20 мільйонів активістів у 180 країн світу вийдуть на вулиці, в парки та сквери, аби зробити своє містечко та країну чистішою. До акції долучаться усі регіони України, зокрема й Львівщина о 10.00 год. 

Як зазначила у коментарі Тvoemisto.tv обласна координаторка Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» Катерина Політицька, центральною локацією завтра стане парк Цитадель, що на вул. Грабовського, 11.

Зокрема, збір учасників буде на парковці поблизу готелю Citadel Inn. Тут відбудеться і збір учасників, і офіційна частина, руханка, і розподіл

По місту буде 10-15 локацій. Це парки Горіховий гай, Погулянка, Скнилівський, Білогорща, 700-річчя, і стадіон Сільмаш, а також вулички міста. Прибирання у Сихівському лісі проведуть наступного тижня.

Також велике прибирання відбудеться по Львівській області. Загалом – 45 локацій: Дрогобич, Жовква, Трускавець, Пустомити, Стрий, Моршин, Ходорів, Наварія, Рудки, Сокаль, Сокільники. Локації будуть майже всіх громадах.

Як повідомляють організатори, зі собою бажано прихопити дощовики, теплий одяг, гумові чоботи. Усім решта – забезпечать. Проте, якщо падатиме сильний дощ, велике прибирання перенесуть на наступний тиждень.

З усіма деталями можна дзвонити до координаторки Катерини за номером телефону: (098) 814 75 57.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!