Львів’ян закликають долучитись до благодійної ініціативи та купувати вживані книги

4205 0
Також можна приносити власні прочитані книги на благодійність.
Ілюстративне фото з відкритих джерел

Ілюстративне фото з відкритих джерел

У Львові запрацювало соціальне підприємство «Буківничка», яке пропонує придбати книгу за принципом один плюс один: кожну другу придбану книгу віддаватимуть на благодійність дітям, які опинилися у кризових ситуаціях.

Львів’ян закликають приносити прочитані книги, аби їх продавали з благодійною метою, а купувати їх у трьох точках продажу «Буківнички». Крім книг, можна також придбати книжкові підписки й щомісяця отримувати одну книгу певного жанру.

Читайте також: 7 речей про Львів. Найважливіше за тиждень

Окрім книг, до «Буківнички» приймають періодичні видання: Куншт, National Geogrpahic, Esquire, La Boussole, Aeroplan, The New Yorker, Локальна історія. Принести книги можна до бібліотеки УКУ (вул. Стрийська, 29), Львівського органного залу (вул. Бандери, 8), книгарні «Книжковий Лев» (просп. Шевченка, 14), театр імені Лесі Українки (вул. Городоцька, 36) та в Обласну бібліотеку для Юнацтва імені Романа Іваничука (пл. Ринок, 9.)

Придбати книги або оформити підписку можна на сторінці «Буківнички» у Facebook, у кав’ярнях «Світ кави» (пл. Катедральна, 6, пл. Ринок, 30) та Om Nom Nom (вул. Римлянина, 10).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!