Львів'ян закликають долучитись до створення медіаархіву Гарнізонного храму. Що потрібно

2007 0
Ообливо просять відгукнутись тих людей, які пам'ятають радянське минуле храму.
фото: Вікіпедія

фото: Вікіпедія

У Львові створюють медіаархів Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла. Містян просять долучитись до цієї справи і присилати чи приносити фото, рисунки, гравюри та документи, пов'язані з Гарнізонним храмом. Про це ідеться на сторінці Підземелля Гарнізонного храму.

Читайте також: У Гарнізонному храмі відновили реставрацію фресок

«За цих три роки нам вдалось зібрати багато інформації, яку ми потрохи намагаємось удоступнювати для широкого загалу. Але одна справа, коли працюють 2-3 людей, інша коли кожен вносить свою лепту в спільну справу. Тому ми звертаємось до всіх і кожного. Хто має власні або скачані звідкись фото/документи, де є зображено храм (байдуже сам храм чи на фоні вул.Театральної чи просп.Свободи тощо), або знає людей, які мали дотичність до храму чи просто були свідками якихось подій, просимо надіслати цю інформацію на нашу пошту [email protected] з позначкою "До архіву», – ідеться в повідомленні.

Особливо просять відгукнутись тих, хто знає людей, які пам'ятають радянські часи храму.

«Плануємо по можливості записувати інтерв'ю і викладати їх у доступ. Навіть якщо є інформація, якою Ви б не хотіли ділитись з всіма, просто напишіть, вона важлива для історії», – зазначають ініціатори.

Контактна пошта: [email protected]. Також можна приносити світлини до Підземелля гарнізонного храму.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!