Львів’ян закликають долучитися до опитування про труднощі пересування у Львові

3618 1
Результати опитування мають урахувати при розробленні Плану сталої мобільності.
Фото: mobilitylviv

Фото: mobilitylviv

У Львові проводять опитування про пересування у місті через 10 років. Опитування має на меті з’ясувати думку мешканців про ідеальне пересуванням містом у майбутньому та врахувати ідеї при розроблені Плану сталої мобільності, який мають представити у вересні.

Читайте також: Місто коротких відстаней. Як розробляють План сталої мобільності для Львова

Аби взяти участь у опитування, необхідно заповнити онлайн-форму. За результатами аналітики опитування, сформують фокус-групи, об’єднанні за групою інтересів (батьки з дітьми шкільного віку, батьки, що возять дітей громадським транспортом тощо).

План сталої міської мобільності (SUMP) – це концепція планування, що застосовується місцевими та регіональними органами влади для стратегічного планування мобільності людей та товарів з метою підвищення якості життя та зменшення негативного впливу транспорту на довкілля. 

Мобільність – пересування містом в ширшому розумінні, ніж транспортна інфраструктура, наприклад включає пішохідний рух, переміщення вантажів, розміщення різних об'єктів притягання людей, тощо. План заохочує перехід до більш екологічних видів транспорту і підтримує інтеграцію і збалансований розвиток усіх видів пересування. SUMP сприяє вирішенню проблем міського транспорту та досягненню екологічних, соціальних та економічних цілей на місцевому та вищому рівні.

Читайте також: (Не)довести Львів до межі. Навіщо місту План сталої мобільності

План сталої мобільності Львова розробляється в рамках проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ GmbH спільно з Львівською Міською Радою, Департаментом житлового господарства та інфраструктури, КУ Інститут міста, ЛКП «Інститут просторового розвитку», ЛКП «Львівавтодор» та ЛКП «Львівелектротранс».

Партнерська публікація


Читайте також:
9 Травня, 2019 12:22
Олександр Та ви що? Закликають?))) а може просто взяти і зробити? Не хватає мозгів-звільніть, нехай зро[***] ті хто знає і вміє. Це все до чого я так, маленька передісторія. Ще в 2000 х коли був студентом їздив на громадському транспорті ( маршрутки, були пижики-ох білолаги) завжди потрібно було впихатись в ту маршрутку, Завжди!!! Сьогодні 2019 рік - 19 років пройшло і нічого не змінилось, мені здається просто керують процесом Рагулі тупорилі! А Садовий все прикриває, тому що нема єдиного перевізника, всюди кум, сват, брат! Тому і така прооблема, ті хто пас корови не може керувати або створити транспортну систему!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!