Львів’ян закликають долучитися до опитування щодо покращення парку імені Івана Павла ІІ на Сихові

2262 0
Опитування триватиме до 16 червня.
http://ua.igotoworld.com/

http://ua.igotoworld.com/

У ЛКП «Інститут просторового розвитку» розробили опитування для львів’ян, аби дослідити, що хочуть бачити мешканці Сихова у парку імені Івана Павла ІІ. Відповідне звернення до мешканців Львова оприлюднили на сторінці Інституту просторового розвитку у Facebook.

Опитування триватиме до 16 червня, після чого результати презентують і обговорять із активними мешканцями Сихова та архітекторами проектів, що примикають до парку зі сторони проспекту Червоної Калини.

Читайте також: На пікнік у Львові. Де у місті можна розводити багаття

Парк імені Івана Павла ІІ — найбільша рекреаційна зона Сихівського району Львова, який облаштували у 2007-2010 роках. Зокрема, облагородили простір навколо церкви Різдва Пресвятої Богородиці. У 2016 році розпочали прокладати головні алеї до лісопарку, який раніше називали Зубрівський.

Долучитися до опитування можна за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!