Львів'ян закликають долучитися до Всесвітнього дня прибирання

2035 0
На цих вихідних волонтери зі всього світу долучаться до World Cleanup Day.
Фото: Сheline.com.ua

Фото: Сheline.com.ua

У треті вихідні вересня волонтери по всьому світу долучаються до прибирання лісів, парків та берегів річок. Тvoemisto.tv закликає львів'ян, мешканців області та всіх охочих підтримати екологічні толоки і поприбирати улюблені місця відпочинку та дозвілля.

Завтра, 19 вересня, у різних куточках нашої країни відбудуться такі соціальні акції. У Львові центральною локацією визначили парк Цитадель на вулиці Грабовського, 11 (з 10:00 до 12:00 год), але можна організовувати і сімейні толоки.

Також у місті будуть такі локації: вул. Перфецького (зелені насадження між АЗС «Укрнафта»), вул. Кульпарківська, 99Б, Замарстинівський парк, вул. Перфецького, 2, Скнилівський парк, вул. Городоцька, 83 (цирк), Брюховецький ліс, Сихівський лісопарк (вхід з боку Чукаріна), Погулянка (винзавод), Озеро на Панча, вул. Суботівська, 12, Лиса Гора, Піскові озера (вул. Гординських), Кульчицької, 1, Широка, 100.

Мешканців закликають робити фото «до» та «після», знімати відео та ділитися результатами у соцмережах, зазначивши хештеги #worldcleanupday  #всесвітнійденьприбирання та #ЯприбравТвояЧерга.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!