Львів’ян закликають долучитися до забігу на підтримку жінок, хворих на рак молочної залози

1225 0
Під час забігу планують зібрати 170 тис грн для запуску проєкту «Рівний консультант».

У неділю, 3 жовтня у Львові відбудеться масовий забіг Race for the Cure на підтримку жінок, які хворіють на рак молочної залози. Благодійний забіг відбудеться у Стрийському парку. Долучитися також можна, пробігши або пройшовши дистанцію до 10 жовтня в парку, на стадіоні чи біговій доріжці. Про це повідомляють організатори заходу.

Забіг на підтримку жінок з раком молочної залози в Україні, зокрема у Львові організовують хірург-онколог Маркіян Фецич та фонд підтримки дорослих онкопацієнтів Inspiration Family. Головним організатором події є масштабна організація Think Pink Europe, яка об’єднує громадські організації, клініки та групи підтримки по всій Європі.

Кожен учасник може присвятити свій пробіг або прохід дистанції своїй мамі, сестрі, другові, медичному працівнику чи організації, кажуть організатори.

«Мета забігу – зібрати 170 тис. грн на запуск проєкту «Рівний консультант» та відкриття кабінету психологічної підтримки на базі Національного інституту раку, завдяки якому онкопацієнти зможуть отримати інформаційну та емоційну підтримку від тих, хто уже має досвід боротьби з онкологічним захворюванням», – йдеться у повідомленні.

Як підтримати:

  1. Стати учасником масового забігу 3 жовтня об 11:00 у Стрийському парку (старт від входу з вул. Самчука). Пробігти можна за свою сестру, маму чи подругу, або за всіх жінок, що живуть з історією раку молочної залози. Реєструйтеся за посиланням.
  2. Пробігти або пройти будь-яку дистанцію в період з 26 вересня по 10 жовтня біля будинку у своєму парку, стадіоні, на біговій доріжці самостійно чи додавши у свою команду друзів. Реєстрація доступна тут. Потрібно оплатити онлайн реєстраційний внесок у розмірі 15 євро після закінчення реєстрації та отримати лист-підтвердження із кодом команди. Цей унікальний код є ключем для управління сторінкою команди та додавання членів команди в будь-який час.
  3. Можна не бігти, а просто стати спонсором команди онкопацієтів. Для цього слід перейти на «Стати спонсором цього пробігу».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!