Львів'ян закликають допомогти 19-річній студентці з підлітковим сколіозом

1770 0
Хвороба прогресує і потребує негайного оперативного втручання. Вартість становить 250 тисяч гривень.
фото надії орищин

фото надії орищин

Львів’ян закликають долучитися до допомоги 19-річній Надії Орищин з підлітковим ідіопатичним сколіозом. Вона навчається в Луцьку, але родом з Червонограда на Львівщині. Такий діагноз їй поставили у 2019 році.

«Війна зустріла мене в Луцьку, в студентському гуртожитку... Було страшно і не було сили повірити, що таке можливо в ХХІ столітті. Але я, як і всі українці, опанувала себе і долучилася до боротьби за незалежність нашої держави. Сьогодні найголовніше для кожного з нас – це Україна, всі зусилля для неї і думки теж про неї. Я свідома цього, та все ж змушена звертатися до всіх, хто мене знає і не знає, по допомогу, бо розумію, що з тим випробуванням, яке Бог підготував для мене особисто, ні я, ні мої батьки самостійно не впораємось»,  йдеться в її повідомленні.

Читайте також: Львів'ян закликають стати Миколаєм для дітей із Херсона

За її словами, хвороба прогресує і потребує негайного оперативного втручання. Вартість становить 250 тисяч гривень, і вже є спеціалісти, які можуть зробити операцію в Україні. Картка мами: 5168 7451 2316 5075 (Приватбанк), картка Надії: 5375 4114 2035 6508.

Ольга Коваль

Фото Надії Орищин

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!