Львів’ян закликають допомогти мешканцям Угнівського хоспісу. Як долучитися

5029 0
Поїздка у хоспіс відбудеться 16 лютого.
Фото: vgolos.com.ua

Фото: vgolos.com.ua

Львів’ян простять долучитися до волонтерського збору харчів та побутових речей для мешканців Угнівського хоспісу. Про це інформує Zaxid.net

«Там проживає понад два десятки стареньких. Потребують продуктів, памперсів, пеленок. Постійно їздимо у різні заклади для літніх людей. Дуже приємно, що люди відгукуються на заклик про допомогу. Приносять крупи, засоби для миття та гігієни. Також можна щось домашнє приготувати, запакувати в одноразові контейнери», – розповіла Ольга Сорока, волонтерка ГО «Люди країни».

Читайте також: Хоспіс, а не вмиральня. Як піклуються про смертельно хворих в Україні і Польщі

Зокрема волонтери приймають продукти, побутові речі та ліки: цукор, борошно, масло, молоко, риба філе, фарш, м’ясо, рис, пшоно, овочі (капуста, морква, буряк); порошок, засіб до миття посуду, губки до посуду, рідина для туалету, шампунь, туалетний папір; тонометри та джгути.

Усі охочі долучитися до збору необхідних речей можуть звертатися за телефоном (067) 756 58 76, або приносити за адресою: м. Львів, вулиця Котлярська, 2. 

Поїздка волонтерів до Угнівського хоспісу відбудеться 16 лютого. 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!