Львів'ян закликають допомогти врятувати життя семінаристу, який бореться з раком

6136 0
Найдешевше лікування можливе у Грузії, його вартість становить близько 10 000 доларів.
фото: сторінка семінарії Св. Духа

фото: сторінка семінарії Св. Духа

Семінарист IV курсу Вищої духовної семінарії Святого Духа у Городку (Кам`янець-Подільська дієцезія) потребує коштів на лікування. Ординарій єпископ Леон Дубравський просить всіх людей доброї волі про молитву та допомогу.  Про це повідомляє Католицький медіа-центр Конференції римо-католицьких єпископів в Україні.

Михайлу Артковському протягом 2020-2021 років зробили дві операції через пухлину головного мозку. Зараз необхідно провести променеву терапію з використанням спеціального сучасного обладнання, якого в Україні немає.

Найдешевше лікування можливе у Грузії, його вартість становить близько 10 000 доларів. Подібне обладнання є лише в Німеччині та Ізраїлі, але в цих країнах лікування значно дорожче.

Банківські реквізити для охочих допомогти: 4149 4993 4499 3926 (Артковський Михайло Михайлович).



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!