Львів’ян просять допомогти зібрати кошти на реабілітацію письменника Івана Лучука

2472 0
Після інсульту йому необхідна коштовна реабілітація.
Фото: Іван Лучко / Фейсбук

Фото: Іван Лучко / Фейсбук

Львів’ян просять допомогти письменнику та перекладачу Івану Лучуку, який відновлюється після інсульту. За допомогою він звернувся на своїй сторінці у Фейсбук.

Іван Лучук не втрачає надії повернутися до повноцінного життя, та для реабілітації необхідні значні кошти.

«Ніколи дотепер я не знав, що таке бути немічним, просити зав'язати шнурівки на взутті ти застібнути блискавку у сторонніх людей, чекати дітей з навчання, щоб нагодували обідом, звертатися до близьких відвідати обслуговуючого лікаря в поліклініці на Фредра. Я обріс безліччю інших дрібних і не дуже труднощів – безпорадністю та неміччю, спричиненими важким інсультом. Я не втрачаю надії», – пише він.

Він також звертається до різних фахівців, які вказують, що організм здатний відновитися і просить фінансово допомогти зібрати гроші на лікування, до якого входить МРТ, аналізи тощо та рецептура медикаментів (в меню якої входить, наприклад, недешевий церебролізин). 

Реквізити картки ПриватБанку:

4149 4991 2577 0584 (Лучук Іван Володимирович)

Український письменник, доктор філологічних наук Іван Лучук народився в 1965-му році у Львові. Іван – батько шести дітей, автор прозових та поетичних збірок, а також творів для дітей. Брат Івана Тарас – викладач Львівського національного університету імені Івана Франка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!