Львів’ян закликають контролювати провідників приміських потягів

1959 0
Мешканців міста й області просять слідкувати за тим, аби провідники приміських поїздів належно виконували свої обов’язки.

Служба приміських пасажирських перевезень Львівської магістралі під час останніх перевірок виявила низку порушень посадових інструкцій серед провідників. Основні недоліки – проїзд безквиткових пасажирів, надлишки чи недостатня кількість грошей у касі. Відтак, керівництво залізниці звертається до пасажирів із проханням під час оплати вимагати у провідників проїзні документи як підтвердження свого права на проїзд.

Читайте також: Як почуватися безпечно на залізниці. 5 правил

«Під час подорожей вимагайте у провідника свій квиток. Він – гарантія вашої безпеки та офіційний документ, який підтверджує ваше право на проїзд. Через недобросовісних провідників, які кладуть гроші собі у кишеню, падає рівень рентабельності перевезень, що може призвести до відміни курсування поїздів», – інформує прес-центр Львівської залізниці.

Читайте також: Як виглядала Львівська залізниця 150 років тому. Фото

Зі свого боку магістраль постійно проводить роз’яснювальну роботу із працівниками щодо недопущення провозу безквиткових пасажирів чи інших фінансових порушень у поїздах. Якщо виявляють грубі порушення – із провідниками розривають контракт. До прикладу, внаслідок перевірок регіональних потягів, які відбулись 17 липня та 3 серпня, чотирьох провідників звільнили та ще трьом оголосили догану. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!