Львів’ян закликають купувати квитки на концерт «ОЕ» лише в офіційних пунктах продажу

2220 0
У суботу, 11 червня, на «Арені Львів» відбудеться концерт гурту «Океан Ельзи». Охочі потрапити на подію ще мають змогу придбати квитки. Львів’ян закликають купувати перепустки на концерт лише в офіційних пунктах продажу та на сайті kasa.in.ua.

«Радимо купувати квитки тільки на сайті kasa.in.ua. Не купуйте квитки у неперевірених осіб, адже вони можуть бути несправжніми», – інформують організатори.

Нагадаємо наразі, відкрито продаж у наступні сектори:

18В – ціна на квитки: 650 грн

1А, 2А, 3А та 29А, 30А, 31А, 32А – ціни від 1250 -1750 грн

Також у продажу є квитки у зону ресторану – 2500 грн за місце (в ціну входить їжа та напої згідно меню, місце на VIP-парковці та відвідування заходу).

Також у першу фан-зону надійшла остання лімітована партія квитків.

Придбати квитки можна за посиланням.

Додамо, концерт відбудеться у рамках нового Світового туру, що проходитиме на підтримку дев’ятого за рахунком альбому гурту, над яким музиканти «Океану Ельзи» щільно працювали в студії влітку минулого року. У Києві «Океан Ельзи» виступить 18 червня на НСК «Олімпійський».

На концерті одні з найпопулярніших українських музикантів виконають як старі улюблені пісні, так і нові композиції, які ми ще не чули. Із нового дев’ятого альбому фанатам вже відомі такі пісні, а також відеокліпи до них: «Мить», «Не твоя війна», а також «Життя починається знов».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!