Львів’ян закликають надсилати привітання до свят родинам загиблих військових

1210 0
Для родин полеглих захисників можна підписати святкові листівки, намалювати малюнки, написати вірші та загалом поділитися з ними теплом і увагою в часи найсімейніших свят.
Фото: БФ «Небесна гвардія»

Фото: БФ «Небесна гвардія»

Побажати сил та здоров’я, а також просто привітати родини загиблих військових, просять волонтери благодійного фонду «Небесна гвардія». Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомили у фонді.

«Навіть Святий Миколай не може виконати усіх бажань. Але усім можна подарувати увагу і підтримку. Надішліть привітання до свят родинам загиблих військових», – закликають волонтери.

Читайте також: У Львові висадили парк пам'яті загиблих героїв російсько-української війни. Відео

Зокрема, для родин полеглих захисників можна підписати святкові листівки, намалювати малюнки, написати вірші та загалом поділитися з ними теплом і увагою в часи найсімейніших свят.

Як зазначали у фонді, листи бажано надсилати до Нового року, щоб на Різдво до родин вони точно дійшли. Надсилати листи можна на дві адреси, а вже волонтери відправлять їх рідним українських захисників. Або ж можна обрати адресата.

Листи чи листівки можна надсилати сюди:

Укропшта

Київ, індекс 04111, відділення 111, Небесна гвардія

Нова пошта

Київ, відділення 99, 067 722 4645, Небесна гвардія

Із уточнюючими питаннями можна телефонувати на номер: 067 722 4645 або писати у Фейсбуку. Організатори просять покласти у конверт поштову марку для відправки надалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!