Львів’ян закликають написати побажання збірній України

1875 0
Федерація футболу України звернулась до вболівальників з проханням написати слова підтримки футболістам і збірній України перед матчами плей-офф зі збірною Словенії. Найкращі з них будуть опубліковані в офіційній програмі матчу.
Фото: ffu.org.ua

Фото: ffu.org.ua

Залишити «"чарівні» слова", які допоможуть хлопцям подолати словенський бар’єр» можна під публікацією в facebook офіційної сторінки ФФУ

Увага! Увага! Увага!Вся Україна чекає на вихід національної збірної до фінальної частини чемпіонату Європи 2016 року. ...

Posted by Федерація футболу України (офіційна сторінка) on 4 листопада 2015 р.

 

Читайте також: Топ-7 футбольних матчів у Львові в листопаді

Нагадаємо, що перший матч між збірними України та Словенії за право зіграти на Чемпіонаті Європи з футболу в 2016 році відбудеться 14 листопада у Львові на «Арені Львів». Через те, що в касах стадіону квитки на цей матч закінчилися, вболівальники неодноразово перекривали вул. Стрийську. Таким чином вони протестували проти схеми продажу квитків.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!