Львів’ян закликають написати радіодиктант. Де і коли?

2464 0
У понеділок, 9 листопада, з нагоди відзначення Дня української писемності та мови департамент освіти і науки облдержадміністрації спільно з Львівським обласним радіо організовують написання радіодиктанту для мешканців Львівщини, – йдеться у повідомленні Львівської обласної державної адміністрації.
Фото: pravotv.ua

Фото: pravotv.ua

Текст радіодиктанту звучатиме 9 листопада о 21:10 год. на діапазоні FM (частота 103,3 мегагерц) та дротовому радіо Львівського обласного радіо.

Читайте також: Патріотичне виховання у школах. Що зміниться

Диктанти необхідно надіслати до 11 листопада у Львівську обласну науково-педагогічну бібліотеку (вул. Зелена, 24; І поверх, відділ абонементу). Перевірку радіодиктанту здійснюватимуть до 1 грудня. За результатами можна буде звернутися до науково-педагогічної бібліотеки.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!