Політична реклама

Львів'ян закликають не ігнорувати правила благоустрою

1411 0
КП «Адміністративно-технічне управління» активно працює із власниками приватних будинків на території міста з метою привернення уваги до необхідності дотримуватись правил благоустрою щодо утримання своїх присадибних ділянок.

На сьогоднішній день КП «Адміністративно-технічне управління» разом з районними адміністраціями проводить обстеження стану благоустрою мікрорайонів малоповерхової житлової забудови з присадибними ділянками, які перебувають у приватній власності громадян, - інформує прес-служба Львівскої міськради.

Наразі вже 22 власникам приватних будинковолодінь скеровано вимоги усунення порушень правил благоустрою. Повторними обстеженнями засвідчено виконання вимог, тому протоколи про адміністративне правопорушення не складались.

У разі, якщо в результаті обстеження виявляють проблеми в утриманні приватних територій, власникам територій, на яких виявлено невідповідність правилам благоустрою, надсилають звернення з пропозиціями навести лад на своїй присадибній ділянці.

Якщо ж власники не реагують на ці звернення, то до них можуть бути вжиті заходи адміністративного впливу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!