Львів’ян закликають не залишати використані квитки в трамваях

16894 1
Звичка львів’ян передавати один одному використані квитки в тролейбусах та трамваях завдає значних збитків.
фото: dailylviv.com

фото: dailylviv.com

Як розповів Tvoemisto.tv начальник відділу інформації та зв'язків із громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Антон Лягушкін, притягнути до відповідальності пасажирів за те, що вони залишають в електротранспорті використані квитки, неможливо. Водії трамваїв та тролейбусів повинні їх збирати на кінцевих зупинках, а львів’яни -  розуміти, що передавати використані квитки один одному – зовсім не ґречно.

У мережі з’явилося відео, на якому львів’янка підрахувала, що збитки від повторного використання пасажирами квитків в трамваї становить  3-4 млн грн за квартал. У коментарі Tvoemisto.tv Антон Лягушкін зазначив, що ці цифри дуже близькі до істини.

відео із Facebook-сторінки Лідії Филипчук

 «Для того, щоб ті квитки не залишали, ми ініціювали акцію «Квитковий бум». У її рамках пасажири, які зберуть 50 використаних квитків, мають нагоду отримати картку для місячного проїзду. Маємо намір запроваджувати ще якісь акції, щоби мотивувати ці квитки зберігати. Але матимемо проблеми доти, доки львівяни не усвідомлять, що квиток – це сплата за послугу і вона одноразова», – каже Антон Лягушкін і додає, що ідеальним вирішенням проблеми є впровадження е-квитка.

нагадаємо, через дорожні затори на вулиці Івана Франка при русі трамваїв в бік центру, ЛКП «Львівелектротранс» в режимі експерименту прийняв рішення тимчасово зняти зупинку «вулиця Шухевича» для трамваїв маршрутів № 3, 8 та 11, кінцева яких розташована на площі Соборній. 

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
15 Грудня, 2016 15:49
Остап потрібно повернути кондукторів
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!