Львів’ян закликають об’єднуватись навколо принципів Майдану

1568 0
«Громадський рух «Народний контроль» пропонує найактивнішим громадським організаціям Львівщини об’єднатись на спільній платформі, разом взяти участь у найближчих місцевих виборах із метою запровадити в українську політику принципи Майдану: відкритість, самоврядність, справедливість. Про це розповів координатор «ГР «Народний Контроль» у Личаківському районі Андрій Ткачук. ®
фото: Народний контроль

фото: Народний контроль

Андрій Ткачук наголошує , зараз  усі здорові сили мають бути об’єднані для реалізації реальних реформ та на боротьбу з корупцією, яка набрала величезних масштабів.

«Зараз до нас долучається багато громадських діячів, журналістів, юристів, бізнесменів. Багато з ким ми знайомі ще з часів Майдану. Люди хочу бути членами «Народного контролю», адже ми не лише говоримо, що потрібно щось робити, ми разом з людьми  робимо конкретні речі. Йдемо до чиновників, питаємо чому та чи інша проблема досі не вирішена, коли вона буде вирішена. Фіксуємо їхні обіцянки на камеру за допомогою нашої телепрограми «Гаряча лінія «Народного контролю», і контролюємо її виконання», – наголосив координатор «ГР «Народний контроль» у Личаківському районі  Андрій Ткачук.

Активіст розповів, що будь-яке рішення у  політичній партії «ГР «Народний контроль» приймається лише спільно, до уваги беруться думки всіх її представників.

«Ми одна велика, єдина команда. У наших лавах реально люди, які хочуть змінити цю країну на краще. У нас спільна думка, спільна ідея – змусити владу працювати чесно. Саме з цим  ми йдемо на місцеві вибори», – каже Андрій Ткачук.

Додамо, 4 липня у Києві відбудеться з’їзд партії «Громадський рух «Народний контроль», який затвердить напрями її діяльності.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!