Львів'ян закликають обрати маловідомі місця для екскурсій

3459 0
Цьогоріч львів’яни зможуть долучитися до визначення об’єктів, яким проведуть екскурсії у рамках програми «Дні європейської спадщини» у вересні.
Фото: zabytki.in.ua

Фото: zabytki.in.ua

Як розповіла tvoemisto.tv співорганізатор заходу Наталя Тарнавчик, опитування є попереднім, так як організаторам цікаво почути думки та пропозиції львів’ян, стосовно того, якими вони хочуть бачити цьогорічні «Дні європейської спадщини».

За словами Наталі Тарнавчик, до такого рішення організаторів спонукали відгуки та пропозиції львів’ян на Facebook.

«Ми зі своєї сторони запропонували понад 50 пропозицій. На основі опитування побачимо, на чому варто фокусувати увагу і що цікаво для львів’ян», - розповіла Наталя Тарнавчик.

Проголосувати можна тут. Серед пропозицій – екскурсія органним залом, приміщенням філармонії, консерваторії, залізничним вокзалом, будинком львівського радіо та інші.

«Дні європейської спадщини» пройдуть у Львові вже вчетверте. Таким чином львів'янам хочуть показати досі невідому архітектуру.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!