Львів’ян закликають обрати найкращого двірника міста. Як долучитися

1757 0
Переможець отримає спеціальний приз, про який оголосять згодом.

У Львові стартував конкурс на звання найкращого двірника міста. Про це повідомляє Львівська міська рада.

Наразі мешканці можуть подавати кандидатуру двірника, заповнивши відповідну анкету. В анкеті потрібно вказати ім’я та прізвище двірника, вулицю, номер будинку і район міста, де він працює. Це перший етап, який триватиме до 10:00 наступного четверга, 7 березня.  

Читайте також: Усі хочуть працювати розумом, а не мітлою. Чотири історії львівських двірників

Того ж дня розпочнеться і голосування за кандидатуру найкращого двірника міста. Голосування планують завершити о 10:00, 14 березня, напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

І вже 15 березня, визначать та нагородять найкращих двірників з кожного району, а працівник, який набере найбільше голосів львів’ян отримає титул «Найкращий двірник Львова – 2019» і спеціальний приз.

Читайте також: Як найкращий двірник Львова подорожував Європою

Організатори поки замовчують, якою саме буде ця нагорода. Втім, нагадаємо, що Мирослав Новоставський, який переміг у конкурсі минулого року, отримав в подарунок подорож Європою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!