Львів'ян закликають обрати найкращого двірника міста. Як долучитися

1523 0
Перший етап конкурсу розпочинається сьогодні, 19 лютого.

Із нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування у Львові оберуть найкращого двірника. Цього року конкурс оголошують втретє. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Перший етап конкурсу «Найкращий двірник Львова-2020» розпочнеться сьогодні, 19 лютого, о 12:00 і завершиться о 12:00 2 березня 2020 року. Упродовж 12 днів мешканці подаватимуть заявки, заповнивши Google-форму. Другий етап — голосування за кандидатури — розпочнеться о 17:00 2 березня і завершиться о 10:00 11 березня. Переможця оголосять та нагородять 13 березня, напередодні Дня працівника ЖКГ.

Переможець цьогорічного конкурсу отримає путівку на паломницьку подорож на Святу землю. 

Читайте також: Усі хочуть працювати розумом, а не мітлою. Чотири історії львівських двірників

Нагадаємо, першим переможцем конкурсу «Найкращий двірник Львова — 2018» став Мирослав Новоставський, двірник ЛКП «Південне», Франківської районної адміністрації, який доглядає територію будинку на вул. Володимира Великого, 117. Він отримав подяку від громади Львова та подарунковий сертифікат на тур «Вікенд в Європі! Краків, Прага, Відень та Будапешт».

Переможцем конкурсу «Найкращий двірник Львова — 2019» став Володимир Катинський — двірник ЛКП «Балатон-409». Він також отримав подарунковий сертифікат на тур «Вікенд в Європі! Краків, Прага, Відень та Будапешт».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!