Політична реклама

Львів'ян закликають остерігатися чадного газу

1466 0
До мешканців міста звертаються з нагадуванням неухильно дотримуватись правил поводження з газовими приладами.

У місті щораз зростає кількість людей, які отруїлись чадним газом, інформує прес-служба Львівської міськради. За інформацією управління, від початку року у Львові вже трапилося 30 випадків отруєння людей чадним газом.

Лише за останню добу у Львові трапилось два випадки отруєння чадним газом.

Нагадаємо, чадний газ (окис вуглецю) - безколірний газ без запаху. Отруєння може статись при згорянні природного газу, під час роботи бензинових двигунів, при пожежах та на деяких промислових об'єктах. Велика кількість смертельних випадків відбувається у закритих приміщеннях з відсутнього вентиляцією, наприклад, в квартирах, де встановлені євровікна без повітрофільтрів та в гаражах.

Ознаки та симптоми отруєння чадним газом:  головний біль, м'язова слабість, задуха,  червоний колір обличчя, потьмарення свідомості, тривала дія чадного газу може привести до смерті.

Перша допомога при отруєнні чадним газом: Негайно викликати машину «швидкої медичної допомоги». Постраждалого необхідно винести на свіже повітря.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!