Львів’ян закликають платити за газ через інтернет

7568 1
«Львівгаз» відкрив споживачам повний доступ до даних особових рахунків. Львів’янам пропонують відслідковувати споживання газу онлайн та сплачувати рахунки через інтернет. Про це інформує прес-служба підприємства.
фото: www.noi.md, v4asno.com, lstorona.wordpress.com, www.naftogaz.com

фото: www.noi.md, v4asno.com, lstorona.wordpress.com, www.naftogaz.com

На сайті 104.ua запрацював новий сервіс компанії – «Особистий кабінет». Тепер тут можна керувати даними свого особового рахунку. Зокрема такими, як оплата за газ та покази лічильника. А  також стежити за іншими змінами, які відбуваються у рахунку користувача, та контролювати їх.   

Скористатися «Особистим кабінетом» можуть усі споживачі регіону: і населення, і представники приватних підприємств, на ім'я яких відкрито особовий рахунок. Використання сервісу дає можливість у будь-який зручний час здійснити оплату,  подати, а також звірити покази свого лічильника.

Користувачам сервісу відкриті усі дані за їхнім рахунком. Вони можуть переглядати історію з датами оплат та подачі показань лічильника, дізнатися про свій поточний тариф та баланс. Якщо ж у споживача виникнуть запитання, він має можливість одразу, в режимі онлайн, звернутися до фахівця компанії, написати скаргу чи записатися на прийом.

Читайте також: Оплата комунальних послуг онлайн: 5 інструментів для львів’ян

«Через збільшення ціни на газ до нас зверталися споживачі щодо питання нарахувань. Деякі з них навіть думали, що їм навмисно щось «докручено» в квитанції. Щоб зняти усі питання та зробити систему нарахування прозорою, ми повністю відкрили доступ до абонентської бази через сервіс «Особистого кабінету». І тепер кожен споживач має можливість оперативно дізнатися про актуальну ціну та усі дані, які відображені в рахунку», – розповів голова правління ПАТ «Львівгаз» Володимир Зленко.

Читайте також: Львів’янам пропонують за світло через інтернет

Реєстрація на сайті займає кілька хвилин. Для цього необхідно знати номер свого особового рахунку та останню суму платежу за газ. Однак, поки що інтернет-сервіс працює в тестовому режимі. Тому, якщо при реєстрації чи користуванні виникають технічні проблеми, споживачам пропонують звернутися у службу підтримки [email protected], або листом безпосередньо із кабінету.

Із детальною інструкцією реєстрації та використання «Особистого кабінету» можна ознайомитися на сайті 104.ua в публікації «Як зареєструватись», або за номерами контакт-центру: 032-2907-104; 067-21-77-104. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
29 Січня, 2017 13:30
Іра Як дізнатися суму здійсненої останньої проплати за газ.Не можу знайти квитанцію.а для реєстрації в особистому кабінеті потрібно заповнити це поле.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!