Львів’ян закликають поділитись з поляками смаками Галичини

2332 0
Кожен, хто знає цікаві й автентичні галицькі рецепти, і володіє польською мовою, може долучитися до творення віртуальної книги "Смак Галичини". За найбільш вдалі рецепти ініціатори з Міжнародного центру культури у Кракові обіцяють цікаві призи.
Фото: lviv.travel

Фото: lviv.travel

«Це серйозний інститут, який робить якісні проекти, зараз в них, наприклад, класна виставка – "Міф Галичини", а також вони вже не одну книгу видали, тобто це – можливість долучитися до справді якісного проекту. Крім того, вони обіцяють розіграти між тими, хто надішле найцікавіші рецепти, цінні призи», – розповів Tvoemisto.tv представник Клубу галицької кухні Всеволод Поліщук

«Я думаю, їх, насамперед, цікавлять рецепти, які традиційно готувалися в родинах галичан. У нашому випадку може йтися про рецепти, збережені з дорадянських часів. Крім того, як на мене, варто надсилати реально випробувані рецепти, а не просто випадково десь побачені в книжках чи інтернеті. В усьому іншому я б себе не обмежував», – рекомендує Всеволод Поліщук.

Деталі і правила.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!