Львів'ян закликають поїхати «Велосипедом на роботу»

1621 0
Організатори збирають кошти на баггі для військових.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

У межах Європейського тижня мобільності завтра, 20 вересня, у Львові пройде традиційний осінній день «Велосипедом на роботу». Цьогорічний захід – благодійний: організатори збирають кошти на баггі для військових. Посилання на МоноБанку можна знайти тут. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

У цей день мешканці понад 1 800 міст і містечок Європи змінюють свій звичний спосіб пересування та пересідають на велосипеди, електросамокати, гіроскутери або використовують громадський транспорт замість власної автівки. 

Читайте також: (Не) довести до межі. Навіщо місту План сталої мобільності

«Пересідайте і ви на альтернативний транспорт, розповідайте про свій досвід у соцмережах з хештегом #mobilityLviv22 та робіть донейт на ЗСУ. В межах Європейського тижня мобільності у Львові збираємо на баггі «Мамай» для ЗСУ», – закликають організатори.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!