Львів’ян закликають повідомляти про неправомірні дії поліцейських

2313 0
Громадяни, котрі стали жертвами або очевидцями неправомірних або протиправних дій зі сторони працівників поліції Львівщини, обов’язково повинні звертатись із заявами у Головне управління Національної поліції у Львівській області та повідомляти про подібні випадки. З такою заявою звернувся до мешканців Львова та області т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія.

У першу чергу мова йде про корупцію та хабарництво, що є неприпустимим для працівника поліції, тим більше, коли в Україні триває реформа поліції і проводиться переатестація особового складу правоохоронних органів. Усі подібні факти, а також інші правопорушення, як, наприклад, порушення Правил дорожнього руху, дисципліни тощо, впливатимуть на проходження переатестації кожним працівником поліції Львівщини.

 «Тому ще раз закликаю усіх мешканців Львова та області – про усі, навіть незначні, правопорушення зі сторони правоохоронців, очевидцями або жертвами яких ви стали, негайно і обов’язково повідомляйте у Головне управління Національної поліції у Львівській області. за кожним фактом, викладеним у заяві буде призначене службове розслідування. Якщо будуть підстави матеріали будуть скеровані на розгляд в прокуратуру. Винні будуть покарані і це обов’язково вплине на їх подальші перспективи служби у правоохоронних органах», – зазначив Дмитро Загарія.

Заяви та звернення з приводу неправомірних або протизаконних дій працівників поліції Львівщини громадяни можуть надсилати в Головне управління Національної поліції у Львівській області за адресою: 79007 м. Львів пл. Генерала Григоренка, 3, або на електронну адресу   [email protected].

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг у Львівській області звертається до всіх небайдужих територіальних громад і закликає їх контролювати якість виконання ремонтних робіт на автодорогах Львівщини. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!