Львів'ян закликають повідомляти про підозрілих осіб

945 0
Львів'ян закликають інформувати органи місцевої влади про осіб, які здаються підозрілими. Телефонувати слід за номером 297-59-11. Про це сказав мер Львова Андрій Садовий.
Фото: provce.ck.ua

Фото: provce.ck.ua

Крім того, мешканці можуть звертатись щодо неналежного реагування чи міліції чи інших служб: «Сьогодні дуже багато працівників міліції, працівників СБУ знаходяться на Сході, беруть участь в АТО. Сьогодні все кардинально помінялося. Тому кожна служба повинна якісно виконувати свою роботу. Якщо, шановні мешканці Львова та області, ви будете бачити неналежне реагування чи міліції чи інших служб, негайно інформуйте міську раду. Я буду тоді окремо реагувати», – сказав Андрій Садовий, інформує прес-служба Львівської міськради.

Крім того, мер розповів, що отримав звернення від ради самоорганізації мешканців Сихова, з проханням відновити практику спільного патрулювання працівниками правоохоронних органів та громадянами міста. Вони звертаються до львів’ян з проханням не бути байдужими та зголошуватись до участі у ньому.

Крім того, додамо, що Самооборона Львівщини відновила патрулювання у всіх районах Львова. Як записатися?

  

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!