Львів’ян закликають повідомляти про пошкоджені котівнички у місті

1772 0
Питання ремонту вирішуватимуть з виробником. У ЛКП «Лев» зазначають, що не отримували повідомлень про псування конструкцій для годування тварин.
фото з соцмереж

фото з соцмереж

Встановлені минулого року у Львові котівнички (спеціальні конструкції для годування тварин), почали руйнуватися. У групі «Спільнота собачників Львова» в соціальній мережі Фейсбук містяни публікують фото споруд для годування у непривабливому стані, зокрема із зіпсованим дахом, повідомляють про гниття конструкцій.

Водночас у ЛКП «Лев» зазначають, що жодних звернень щодо руйнування конструкцій не отримували.

«Насправді нам ніхто не повідомляв про їхні пошкодження. За ними би мали доглядати опікуни. Містяни, з якими триває співпраця і підписані опікунські угоди, отримують корм для годування від ЛКП, комунікація мала бути. Направду зараз дивує те, що трапилося з котівничками», – повідомили у коментарі Тvoemisto.tv в пресслужбі ЛКП «Лев».

У ЛКП просять містян повідомляти про факти пошкоджених котівничок, залишати запит з їхньою адресою. Зробити це можна, зателефонувавши адміністратору підприємства за номером 068 535 45 45. В установі зазначили, що питання реконструкції місць для годування тварин вирішуватимуть з виробником. 

Читайте також: Цього року у Львові встановлять 20 котівничок

Нагадаємо, що влітку минулого року у Львові встановили 20 котівничок для безпритульних тварин. Конструкції складаються з двох частин – нижнього піддону для встановлення мисок з їжею та верхнього дашку, що захищає їжу від опадів та може слугувати сховком для тварин від сонця.

Як зазначили у пресслужбі ЛКП «Лев», споруди для годування тварин встановлювали у місцях, визначених опікунами – активними мешканцями, які доглядають за безпритульними собаками та котами в своєму районі та співпрацюють з установою. Фінансування відбувалося з благодійних коштів, які надходили до установи у вигляді донатів. Вартість однієї котівнички складала 1 500 грн разом із монтажем. 

Ольга Кацан

Фото котівничок: Олександра Яворська, Богдан Тивунька, Софія Гаврильців

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!