Жителів Львова закликають приносити речі в музей «Територія терору»

1993 0
У подарунок приймуть предмети побуту довоєнного та післявоєнного періодів.
фото: portal.lviv.ua, zik.ua

фото: portal.lviv.ua, zik.ua

Меморіальний музей тоталітарних режимів «Територія Терору» прийме у подарунок від мешканців Львова та його околиць предмети побуту довоєнного та післявоєнного періодів (1930-1950-х рр.), повідомили у прес-службі ЛМР.

Читайте також: Ціла купа дивних речей. Фоторепортаж із львівської галереї-батярні

У музеї створюють кілька нових експозиційних залів: типова довоєнна та післявоєнна квартира, кабінет воєначальника, службова дільниця, кухня. Саме тому музей потребує речей, які доповнюватимуть ці інтер’єри.

Працівники музею просять жителів Львова, які мають непотрібні меблі, валізи, сумки, скриньки, фоторамки, статуетки, годинники, платівки, підсвічники, світильники та вази  приносити їх в музей. Музейники переконані, що речі, які припадають пилом у когось на горищі, в музеї можуть знайти своє місце, і якомога повніше допоможуть передати дух тих часів.

Всім, хто долучиться до цієї ініціативи, будуть вручені подяки від керівництва музейного комплексу.

Приносити речі можна за адресою: проспект Чорновола, 45г з 10.00 до 18.00, Попередньо слід зателефонувати за номером 297-59-10.

Контактна особа: Данило (068)166-89-26.

Ірина Ладика

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!