Львів’ян закликають розгорнути державні прапори на День Соборності

2312 0
Цього року українці відзначають 100-річчя Акту Злуки.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

В День Соборності України, 22 січня, всіх мешканців Львова і області закликають розгорнути синьо-жовті прапори. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Людей закликають прикрашати будинки, подвір’я, вікна та балкони державними стягами. На думку голова обласної державної адміністрації Олега Синютки, «було б добре, якби область майоріла синьо-жовтими барвами».

Читайте також: Нацбанк випустив спеціальну монету до Дня Соборності України

«Наш прапор – це символ усіх попередніх історичних перемог держави, і символ нашої майбутньої перемоги у російсько-українській війні також. Було б добре, якби область майоріла  синьо-жовтими барвами на усі державні свята», – сказав Олег Синютка.

Крім того, в школах Львівщини в цей день проведуть патріотичні уроки. З рядом урочистих заходів, організованих ЛОДА до святкування 100-річчя Акту Злуки можна ознайомитися тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!